• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 35,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt

Onze maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid Kitcentrum.nl

Kitcentrum continueert samenwerking met PEC Zwolle en Regio Zwolle United

6 april 2021

PEC Zwolle en Kitcentrum.nl hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking t/m medio 2023. De samenwerking is in het bijzonder gericht op de maatschappelijke tak van de club. Kitcentrum, de nummer 1 webshop op het gebied van kitten en lijmen, is de voorbije jaren enorm gegroeid en verhuisde onlangs van Wapenveld naar een ruimere locatie in Nieuwleusen.

Marien van Stegeren reageert namens Kitcentrum: ,,Wij willen graag betrokken zijn binnen onze regionale samenleving. PEC Zwolle is daarvoor een ideale plek. De club staat midden in de maatschappij, toont zich betrokken naar eenieder en is de plek waar jong en oud tweewekelijks samenkomt en waar voetbal de verbindende factor is. Wij kijken uit naar de samenwerking en om komend seizoen weer in het stadion plaats te nemen.”

Jurian Meijntjes, salesmanager van PEC Zwolle reageert: ,,Wij zijn ontzettend blij dat Kitcentrum zich tot en met seizoen 2022-2023 aan de club heeft verbonden, waarbij zij komend seizoen vanaf de hoofdtribune onze thuiswedstrijden bekijken. Daarnaast komt de naam Kitcentrum ook elke thuiswedstrijd voorbij op onze LED-boarding.” 

 ,,Wij hebben eigenaren Linda en Marien van Stegeren leren kennen als twee bevlogen ondernemers, die met hun organisatie ontzettend betrokken zijn bij onze maatschappelijke projecten. Vooral het menselijke aspect is voor hen belangrijk. Dit maakt het waardevol om met Kitcentrum samen te werken. We zijn erg blij met de continuering van ons maatschappelijk partnership”, vult Eilt Staal, directeur Regio Zwolle United aan.

*****************************************************************************************************

Kitcentrum.nl helpt ook de afstand naar de arbeidsmarkt te verkleinen, samen met PEC Zwolle.
Lees hier onze " samen sterk"  over arbeidsparticipatie:**************************************************************************************************

05-09-2019
HMC, de hattemer Meiden Combinatie, is de meiden afdeling van de 2 voetbal verenigingen in Hattem. Sinds een aantal jaren is er gelukkig weer een Vrouwen 1 elftal.

Dit elftal wordt gesponsord door De Glasservice Express uit Zwolle en Kitcentrum.nl*************************************************************************************************

02-09-2019

Kitcentrum.nl helpt samen met andere ondernemers de Hattemse Nynke Veenma en haar partners Emma Heitbrink uit Zwolle en Djamilla Wisselink uit Meppel om een lang gekoesterde droom te gaan vervullen: 
Ze mogen eind oktober ons land vertegenwoordigen tijdens het EK acrobatische gymnastiek in Israël.

Tijdens dit EK wensen we deze toppers natuurlijk alle succes van de WERELD!**************************************************************************************************************************

Kitcentrum.nl is onder andere sponsor van de gecombineerde meiden en dames voetbal club HMC.  HMC is de gezamenlijke damesvoetbalafdeling van de voetbalverenigingen s.v.Hatto-Heim en v.v.Hattem. We hebben samen met een andere sponsor deze enthousiaste meiden voorzien van trainingspakken, nieuwe shirts en mooie tassen.

Bekijk hier het nieuwsbericht
**********************************************************************************************************************************

KItcentrum.nl is onder andere sponsor van de jeugdafdeling van Visclub VissieVissie.
HSV Vissie Vissie is een club waar vissen voor de lol centraal staat. We zijn een relatief kleine HSV die aangesloten is bij sportvisserij Oost Nederland. De reden van de officiële oprichting van deze HSV op 18 november 2014 is dat we een totaal andere werkwijze hebben dan diverse HSV's in de regio. Het idee is toen ontstaan om zelf een officiële hengelsport vereniging in het leven te roepen en te doen wat je moet doen voor leden. Na 5 jaar als vogelvrijen met diverse vispassen te hebben geopereerd als visclub Vissievissie, werd het tijd voor de grote stap. Een officieel erkende vereniging moet nog meer informatief zijn, leden up to date houden en natuurlijk gezellige visdagen organiseren met de juiste ingrediënten. De clubspirit bij HSV Vissie Vissie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Jaarlijks organiseren wij meerdere vissiedagen op diverse landelijke locaties waarbij naast het hengelen ook de gezelligheid een grote rol speelt. Geen stijve competities maar leuk vissen met een pan soep, of een barbeque.

Meld je aan en word lid!

*********************************************************************************************************************************

 ** TOERCLUB HATTEM**
Tevens hebben wij ons sponsorcontract verlengd tot en met 2016 bij Toerclub Hattem, een wielrenners club van zo'n 100 leden.