• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt

Polymax | Hightack en montagekit | Kitcentrum.nl

Onder de professionals is de naam en de kwaliteit van deze producten al bekend. Dit is namelijk het professionele merk van Bison dat in 2017 is geïntroduceerd. Je verzekerd jezelf dus zeker van een professionele kwaliteit! Polymax | Hightack en montagekit | Kitcentrum.nl

Polymax High Tack

De Polymax high tack is op basis van ms-polymeer en heeft een extreem hoge aanvangshechting. Hierdoor kan je zware materialen zonder problemen verticaal of horizontaal verlijmen. Het hecht op veel ondergronden zoals hout, (natuur)steen, metalen, hardschuim, (gas) beton en diverse kunststoffen. Uit een koker kan je ongeveer 7-9 meter lijm halen. Deze hightack is er trouwens ook in een 600 ml worst!

Super fijn natuurlijk, een hoge aanvangshechting, maar wat als je opzoek bent naar een lijm met snelle uitharding? Hier heeft Griffon iets op gedacht: de Polymax Hightack Express. In principe dezelfde hightack, maar het grote verschil is de snelheid van de sterkteopbouw. De 'gewone' high tack heeft namelijk een aanvangshechting na ongeveer 24 uur en een eindsterkte na ongeveer 48 uur. De high tack express heeft een aanvangshechting na ongeveer 30 minuten en behaald de eindsterkte na ongeveer 4 uur.

Polymax Pro Power

De Polymax pro is een multifunctionele lijmkit op basis van ms-polymeer. Na uitharding heeft het een extreem hoge eindsterkte. Deze lijm is soepeler te verwerken dan een high tack, maar heeft een lagere aanvangshechting. Het hect prima op onderandere: hout, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen. Afhaneklijk van de breedte van je tuit kan je ongeveer 8-15 strekkende meter lijm uit een koker halen.

Ook de Polymax Pro Power heeft een express varriant. Ook in dit geval betekent het dat de lijm een snellere sterkteopbouw heeft. De Polymax Pro power heeft een aanvangshechting na ongeveer 24 uur en behaalt de eindsterkte na ongeveer 48 uur. De Polymax Pro Power expres heeft een aanvangshechting na ongeveer 2 uur en behaald de eindsterkte na ongeveer 4 uur.